مکانیزه نبودن اصول کاشت عامل هدررفت محصول
علی ایرانپور عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص خودکفایی تولید برنج اظهار داشت: اصول کاشت و برداشت برنج فاصله زیادی با مباحث مکانیزه دارد که همین امر موجب هدررفت محصول در مزارع کشاورزی، شلتوک تولیدی و کارخانه‌های شالیکوبی شده است.

وی افزود: تا رسیدن به خودکفایی نیازمند واردات برنج هستیم هر چند که خودکفایی برنامه خاص خود را دارد اما در شرایط کنونی سالیانه 3 میلیون تن نیازمند واردات برنج هستیم هر چند که در سال‌های اخیر این میزان به سبب سود هنگفت دلالان در واردات رعایت نشده است.

ایرانپور تصریح کرد:‌ کیفیت برنج‌های ایرانی با برنج‌های وارداتی قابل قیاس نیست به همین خاطر تا با یک برنامه‌‌ریزی چند ساله می‌توان سالیانه با افزایش تولید و کاهش واردات به خودکفایی رسید.

انتهای پیام/