سارق فروشگاه فیروزه با گلوله پلیس کشته شد/ دزد چاقوکش، شاگر مغازه را گروگان گرفته بود
سارقی که با حمله به یک فروشگاه نقره و فیروزه در نیشابور شاگرد مغازه را به گروگان گرفته بود به ضرب گلوله پلیس کشته شد.

ماموران انتظامی با حضور در محل جوانی را مشاهده کردند که داخل مغازه با تهدید چاقو قصد سرقت نقره و سنگهای گران قیمت فیروزه را داشت.
فرمانده انتظامی خراسان رضوی درباره این خبر گفت: هنگامی که ماموران وارد صحنه جرم شدند سارق، شاگرد میان سال مغازه را به گروگان گرفت و وقتی خود را در معرض دستگیری دید به سمت ماموران انتظامی حمله ور شد.
وی افزود: با توجه به اینکه خطر حمله سارق به مردم نیز وجود داشت ماموران اقدام به تیراندازی کردند که در نتیجه سارق گروگانگیر به ضرب گلوله کشته شد.
سردار امیری مقدم افزود: تحقیقات کارآگاهان پلیس آگاهی برای شناسایی هویت سارق با توجه به اینکه هیچ مدرک شناسایی از وی کشف نشده ادامه دارد.
انتهای پیام /