در واکنش به دستگیری نوجوان مخترع کمپینی برای حمایت از او به راه افتاد.
به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،«احمد محمد،» دانشآموز 14 ساله آمریکایی، ساعتی را که خودش ساخته بود به مدرسه برد تا به دوستان و معلمانش نشان دهد. یکی از معلمان وی گمان کرد پسر مسلمان بمبی دستساز با خود به کلاس درس آورده است؛ بنابراین، مسئولان مدرسه و پلیس را در جریان قرار داد. دانشآموز مسلمان پس از آنکه از سوی 4 افسر پلیس مورد بازجویی قرار گرفت، باوجود اثبات بیگناهی 3 روز از مدرسه اخراج شد.
پدر این دانشآموز معتقد است به دلیل آنکه پسرش مسلمان است مورد ظن مسئولان مدرسه قرار گرفته و با او مانند تروریستها رفتار شده است.
بعد از اعتراض شهروندان و برخی چهره ها در دنیا کمپینی برای حمایت از این نوجوان راه افتاد و کاربران شبکه های اجتمای این حرکت پلیس را به تمسخر گرفتند و اعتراض کردن که چرا یک نوجوان سفید پوست با اسلحه قدم میزند و دستگیر نمی شود اما یک نوجوان سیاه پوست با اختراعش دستگیر می شود.
منبع:توئیتر
انتهای پیام/