طراحی شکلات طبی
به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از خبرگزاری رزبالت روسیه، این شکلات به کاهش فشار خون و حفظ سطح طبیعی کلسترل مفید خون کمک می‌کند. این محصول تنها 35 درصد چربی و قند است که مانع از کار مفید کاکائو در بدن نمی‌شود. 

کاکائو حاوی آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی مفید برای سلامت است.  اصولا کاکائو در سایر شکلات‌ها هم وجود دارد اما در آنها اثر مفید این عنصر بدلیل محتوای بالای چربی و قند کاهش می یابد.

 بر اساس نتیجه گیری دانشمندان اسپانیایی، زیاد روی در خوردن شکلات و گوشت باعث ایجاد افسردگی می‌شود. 


انتهای پیام/