دوست وهمرزم سردار همدانی؛
سردار همدانی پیشروی راه مجاهدت و ایثارگری بود

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمدعلی پرزاد در حاشیه مراسم تشییع سردار همدانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان، نخستین شرط مجاهدت در راه خدا را پشت پا زدن به همه تمایلات دنیایی و روزمره دانست و اظهار داشت: مجاهدان در راه خدا زندگی دنیایی را با آخرت معامله می‌کنند.

وی افزود: چنین مردانی چه کشته شوند و چه زنده بمانند و سال‌ها بعد به شهادت برسند اجر عظیمی در نزد خدای متعال دارند.

دوست و همرزم شهید به خستگی ناپذیری شهید همدانی اشاره و خاطرنشان کرد: سردار همدانی در استکبارستیزی و مقابله با فتنه 88 عالی عمل کرد و در نهایت به آرزوی خود یعنی شهادت رسید.

پرزاد اضافه کرد: مردم‌داری و مردم‌یاری همواره در زندگی اجتماعی ایشان ملموس بود و همین موضوع شخصیت این شهید را ارزشمند کرد.

انتهای پیام/ز