ساری؛
کاهش عملکرد و درصد روغن به علت تاخیر در زمان کاشت کلزا

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه در جلسه شورای اداری این شهرستان، گفت: تاخیر در زمان کاشت کلزا کاهش در عملکرد و درصد روغن را به دنبال خواهد داشت.

پورفلاح افزود: سرما موجب کاهش سرعت سبز شدن گیاهچه ها و در نتیجه طولانی تر شدن سبز و استقرار بوته ها می شود و در کشت های دیر هنگام پاییزه، سرعت سبز و استقرار گیاهچه در اثر کاهش فعالیت آنزیم های دخیل در محلول شدن و حرکت ذخایر بذر به سمت نقاط مریستمی، کاهش می یابد.

وی یادآور شد: زمان کاشت مطلوب با فراهم کردن شرایط رشد مناسب بوته های کلزا، افزایش معنی دار عملکرد دانه و روغن را در واحد سطح در پی دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گلوگاه تصریح کرد: کاشت دیر هنگام کلزا به ویژه در فصل پاییز باعث ضعیف شدن بوته ها و عدم دستیابی آن ها به رشد مناسب برای تحمل سرمای زمستان شده و در نهایت با افزایش درصد سرمازدگی و از بین رفتن گیاهان، عملکرد دانه و روغن به طور چشمگیری کاهش می یابد.


انتهای پیام/ی