سرطان سینه را با خوردن این مواد غذایی مهار کنید
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کارشناسان اعتقاد دارد مصرف برخی از سبزی‌ها و میوه‌ها می‌تواند به جلوگیری از ابتلا به سرطان سینه در بانوان کمک کند.

گفتنی است، دانشمندان یک رابطه مستقیم بین مصرف سبزیجات و عدم ابتلا به سرطان سینه در بانوان را کشف کرده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، سبزی‌هایی از جمله کلم می‌تواند مانع از آسیب به DNA سلول‌ها و بروز سرطان در آنها شود.

سبزیجات دارای برگ‌های تیره چون اسفناج و کلم‌پیچ نیز می‌توانند به دلیل دارا بودن لوتئین و زیگزانتین به کاهش خطر بروز سرطان سینه در زنان منجر شود.

لوبیا و حبوباتی چون عدس و نخود نیز به دلیل دارا بودن کلسیم، آهن و ویتامین‌های گروه B می‌توانند خطر ابتلا به این سرطان مرگبار را کاهش دهند.

بر اساس یک تحقیق همسو مواد غذایی دارای لوبیا، سویا و نیز شیر سویا به دلیل دارا بودن فیتواستروژن می‌توانند به جلوگیری از ایجاد توده‌های سرطانی در سینه بانوان منجر شوند.

و در نهایت مصرف ماهی‌های چرب دارای امگا 3 مانند سالمون و نیز روغن زیتون به دلیل وجود آنتی اکسیدان‌های محافظت‌کننده از بدن می‌توانند به جلوگیری از ایجاد رادیکال‌های آزاد در بدن منجر شده مانع ابتلا به سرطان سینه شوند.



انتهای پیام/