سنندج؛
تولید 2.3 درصد شیرکشوردراستان کردستان
به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،خالد جعفری گفت : ابتدای سال جاری تاکنون 163 هزار تن شیر در استان کردستان تولید شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال جاری این رقم به 221 هزار تن برسد.

وی سرانه تولید شیر استان کردستان را 144 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: سرانه مصرف شیر استان 84 کیلوگرم برآورد می شود و شیر مازاد نیز به صورت خام و یا فرآورده های لبنی به سایر استان های کشور صادر می شود.

جعفری با اشاره به اینکه تولید شیر استان در سال های آینده سیر صعودی را طی می کند ، تاکید کرد : جایگزینی گاو اصیل و دو رگ به جای گاوهای بومی و نیز احداث گاوداری 2500 راسی شهرستان قروه و گاوداری 100 راسی شهرستان دهگلان را از دلایل اصلی آن بیان کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: هفت کارخانه فرآوری مواد لبنی با ظرفیت اسمی حدود 158 هزار تن در سال و 35 مرکز جمع آوری شیر به ظرفیت 135 تن در روز فعالیت دارند.

انتهای پیام/ت