8 زن از هر 10 زن عراقی آزار جنسی می‌شوند
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به گزارش «الجزیره»، انجمن روزنامه‌نگاران زن عراق مستقر در بغداد، پایتخت این کشور در گزارشی این آمار را منتشر کرده است.

بر اساس این گزارش، بسیاری از این زنان در انظار عمومی مورد آزار جنسی قرار می‌گیرند.

زنان عراقی پیش از این نیز با مشکلات بسیاری روبه‌رو بودند و پس از حمله نیروهای تحت فرمان امریکا به این کشور در سال 2003 وضعشان بدتر شد و اکنون نیز از خشونت‌های گروه تروریستی داعش در امان نیستند.

هناء ادور، مدیر انجمن «العمل» که در امور مربوط به حقوق زنان فعالیت می‌کند جنگ‌های پیاپی، تحریم‌های اقتصادی، خشونت‌های فرقه‌ای، ظهور داعش و نفوذ فزاینده فرهنگ قبیله‌ای را دلایل مشکلات جامعه عراقی می‌داند.

وی در این رابطه گفت: «یکی از چیزهایی که ذهن من و برخی از فعالان حقوق زنان را مشغول می‌کند آسیب دیدن اصول اخلاقی در داخل کشور است، چون اکنون دیگر هیچ گونه اصول اخلاقی وجود ندارد.»

داعش اوایل ژوئن سال 2014 حملات خود به عراق را آغاز کرد و از آن زمان جنایات بسیاری در این کشور مرتکب شده است.

تروریست‌های داعش بسیاری از زنان عراقی را ربوده و از آنها به عنوان برده جنسی استفاده می‌کنند.

در عین حال، خرید و فروش زنان عراقی از جمله کُردهای ایزدی از منابع کسب درآمد داعش به شمار می‌رود.


انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان 
اینجا کلیک کنید.