رأی مثبت 191 کشور عضو سازمان ملل به پایان تحریم‌های آمریکا علیه کوبا
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، 191 کشور عضو سازمان ملل متحد به پایان تحریم‌های آمریکا علیه کوبا رأی مثبت دادند. آمریکا و رژیم صهیونیستی تنها کشورهایی بودند که با پایان تحریم‌ها مخالفت کردند.


کوبا از سال 1962 بوسیله آمریکا تحریم شده است .سال 2014، رأی‌گیری درباره این مسئله با دو رأی مخالف ( آمریکا و اسرائیل ) و سه رأی ممتنع ( جزایر مارشال ،‌میکرونزی و جزایر پالائو ) مواجه شده بود.

در متنی که امسال به منظور لغو تحریم‌ها نگاشته شده است، از برقراری روابط دیپلماتیک و عزم باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا، برای پایان تحریم ها که لغو کامل آن تنها براساس رأی کنگره خواهد بود،‌ استقبال شده است. اکثریت جمهوریخواه کنگره آمریکا مخالف برقراری روابط نزدیک با هاوانا هستند.

انتهای پیام/


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.