«نرگس مست» جدیدترین اثر بلند سینمایی سید جلال الدین دری در مقام کارگردانی است که ادای دین خود را نسبت به موسیقی ایران انجام میدهد.

عبدالله اسفندیاری تهیه کننده سینما در گفتگو با خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص جزئیات ساخت فیلم سینمایی «نرگس مست» گفت: موضوع فیلم «نرگس مست» ادای دینی به موسیقی ایرانی است و در این فیلم تهران قدیم و جدید را به تصویر میکشیم.
وی در مورد بازیگران و رسیدن فیلم «نرگس مست» به سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر بیان کرد: تا این حد میگویم که این فیلم چهار بازیگر اصلی دارد و بقیه بازیگران فرعی هستند و بعید میدانم به سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر برسد.
گفتنی است «نرگس مست» جدیدترین اثر بلند سینمایی سید جلالالدین دری در مقام کارگردانی و عبدالله اسفندیاری در مقام تهیه کنندگی است.
شایان ذکر است عبدالله اسفندیاری تا به حال تهیهکنندگی فیلمهای «خواب لیلا»، «ستارهها»، «شکلات»، «پسران مهتاب (ارتشی در تاریکی»، «دخیل» و «لژیون» را انجام داده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. انتهای پیام/