کرمانشاه؛
توقيف 109 دستگاه موتورسيكلت متخلف درکنگاور

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛سرهنگ حسين براری گفت :ماموران در اين راستا 109 دستگاه موتورسيكلت متخلف و فاقد مدارك لازم را كه با حركات مخاطره آميز باعث سلب آسايش شهروندان شده بودند، توقيف و به پاركينگ منتقل شدند.

اين مقام مسئول عدم استفاده از کلاه ايمني، استفاده ازموتورسيکلت هاي فاقد پلاک ومدارک شناسايي، استفاده از بوق ها و ايجاد سروصداهاي ناهنجار و همچنين ايجاد مزاحمت توسط برخي از موتورسواران را از جمله موارد مورد تخلف توسط اين افراد ذکر کرد .

فرمانده انتظامي شهرستان در خاتمه هدف اصلي از اجراي اين طرح را ارتقاء امنيت ترافيكي و پيشگيري از حوادث ناشي از تصادفات و افزايش احساس آسايش و امنيت شهروندان عنوان كرد و گفت:مي توان با تعامل و همکاري شهروندان با پليس،ترافيکي ايمن و به دور از هر گونه حادثه را در سطح شهرستان شاهد باشيم.


انتهای پیام/ی