بررسی صلاحدید پلاتینی به تعویق افتاد
بررسی صلاحدید پلاتینی به تعویق افتادبه گزارش خبرنگار حوزه دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کمیته انتخابات فیفا اعلام کرد نتایج بررسی صلاحیت 6 نامزد از بین 7 نامزد تصدی ریاست این نهاد بین‌المللی را تا پایان هفته جاری (روز یکشنبه) اعلام خواهد کرد.
 
تنها نامزدی که صلاحیت او فعلا بررسی نخواهد شد، میشل پلاتینی رئیس یوفا است که به دلیل دریافت 1.3 میلیون پوند از سپ بلاتر، از سوی کمیته اخلاق فیفا به مدت 90 روز از کلیه فعالیت‌های فوتبالی محروم است.
 
کمیته انتخابات فیفا اعلام کرده تا این مسئله حل و فصل نشود و میشل پلاتینی از اتهامات وارده تبرئه نشود صلاحیت پلاتینی بررسی نخواهد شد.
 
یکی از نامزدهایی که در خصوص صلاحیت او تردیدهایی وجود دارد، شیخ سلمان بحرینی است که مدافعان و گروه‌های حقوق بشر او را به دست داشتن در سرکوب قیام مردم بحرین و شکنجه آنها متهم کرده‌اند.

 

*برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/