شیراز؛
امنيت موجود در جامعه، حاصل تلاش نيروی انتظامی است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ شاهین محمد صادقی در جلسه ای كه با حضور فرمانده انتظامی استان فارس و تعدادی از معاونان و روسای پلیس های تخصصی در ستاد انتظامی استان برگزار شد، اظهار داشت: مهمترین وظیفه هر دولتی در جامعه، برقراری امنیت است.

وی با اشاره به اینكه نیروی انتظامی در كشور ابزار امنیت داخلی است، افزود: مسئولیت زمینه سازی برای یك زندگی آرام و شایسته در جامعه بر دوش مأموران نیروی انتظامی است.

محمد صادقی حفظ كرامت مردم را بسیار ضروری عنوان كرد و گفت: پلیس باید مقتدر و با صلابت در راستای خدمت رسانی به عموم مردم تلاش كند.

نماینده مردم شهرستان كازرون در مجلس شورای اسلامی، خاطر نشان كرد: اختیار پلیس برای انجام بعضی از مأموریت های خاص جزء ضروریات اقتدار این نیروی خدمتگزار است.

محمد صادقی اضافه کرد: هر چه پلیس علمی تر، دقیق تر و با برنامه تر عمل كند، به همان اندازه در انجام اقدامات خود موفق خواهد شد.

وی با بیان اینكه سردار احمد علی گودرزی فرمانده شایسته و لایقی است كه از زمان حضور وی، امنیت بسیار خوبی در سطح استان برقرار شده است، گفت: به سهم خود از همه اقدامات انجام شده پلیس فارس در راستای تأمین امنیت مردم تقدیر و تشكر می كنم.

فرمانده انتظامی استان فارس نیز در این جلسه طی سخنانی اظهار كرد: اجرای طرح مكنا ( مدیریت كیفیت در نیروی انتظامی) در كلانتری ها و پاسگاه های فرماندهی انتظامی استان فارس باعث كاهش جرائم كاركنان، بالا بردن آستانه تحمل آنان و همچنین رعایت حقوق شهروندی شده است.


سردار احمد علی گودرزی راه اندازی اورژانس اجتماعی در محله های آسیب پذیر استان و به ویژه شهر شیراز را از اقدامات مؤثر و خوب معاونت اجتماعی اعلام كرد و گفت: كارشناسان مشاوره و روانشناسان با حضور در این محله ها به شهروندان خدمات مشاوره ای ارائه می دهند.


وی تأكید كرد: مأموران جان بر كف انتظامی استان فارس در راستای برقراری نظم و امنیت در جامعه از هیچ تلاش و كوششی دریغ نمی كنند.

 برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام