یمن چندین موضع عربستان سعودی را زیر آتش گرفت
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یگان موشکی ارتش یمن و کمیته‌های مردمی مواضع نظامی القرن، العين و جبل الدود و نیز پایگاه المنتزه و یک پایگاه دیگر را هدف حملات خود قرار دادند که به دنبال آن نظامیان سعودی با خودروهای خود پا به فرار گذاشتند.

خبرگزاری یمن (سبأ) به نقل از یک منبع نظامی در جیزان گزارش کرد که یگان موشکی و توپخانه‌ای ارتش یمن و کمیته‌های مردمی همچنین پایگاه "بن یالین" و پایگاه الشبکه در منطقه الخضراء درنجران را با موشک‌های کاتیوشا هدف قرار دادند.

منبع یاد شده همچنین اعلام کرد که یگان موشکی ارتش یمن، مواضع دشمن سعودی را با چند موشک و گلوله‌های خمپاره هدف قرار داد و این حملات تلفاتی را درمیان نظامیان سعودی برجای گذاشته است اما ریاض تاکنون از اعلام تلفات این عملیات خودداری کرده است.

منبع: العالم

انتهای پیام/

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.