اراک؛
پیشرفت 80 درصدی ساختمان بیمارستان زنان و زایمان ساوه
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ،نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس در بازدید از روند اجرایی ساخت بیمارستان 44 تخت خوابی زنان و زایمان این شهرستان با بیان این مطلب گفت:عملیات اجرایی این بلوک در زمینی به مساحت هشتصد متر مربع و زیربنار 3 هزار متر مربع در چهار طبقه آذر ماه سال گذشته آغاز شده و تا کنون 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دکتر میرگلو بیات،اعتبار ساخت این بیمارستان را بیش از سه میلیارد تومان دانست و گفت:تاکنون دو میلیارد تومان توسط خیرین و دانشکده علوم پزشکی ساوه هزینه شده است.

وی افزود : با بهره برداری از این مرکز علاوه بر افزایش کیفیت خدمات رسانی به مادران باردار ، قدم بزرگی در ناباروری زنان برداشته خواهد شد.

این بیمارستان شامل اتاق های عمل  و بخش زنان و نازایی است که قرار است دهه فجر سال جاری به بهره برداری  برسد.

انتهای پیام /ش