قم؛
برگزاری سی و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله علامه طباطبایی در قم

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛ مرتضى نجفى قدسى مدیر دارالقرآن علامه طباطبایى اظهار داشت: دوازدهمین همایش تفسیرى قرآن با همکارى مجمع عالى تفسیر قرآن در 3 شب متوالى و با حضور مراجع معظم تقلید، علما، مدرسین و مفسرین قرآن برگزار مى‌شود.

وى افزود: در نخستین شب این مراسم، روز سه‌شنبه 26 آبان ماه ابتدا آیت‌الله حسینى بوشهرى مدیر حوزه‌هاى علمیه سخنرانى خواهد کرد و پس از آن آیت‌الله نورى همدانى به ایراد سخن مى پردازند و در شب دوم نیز (چهارشنبه ٢٧ آبان) ابتدا حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد فرخ‌بال مدیر حوزه علمیه قم سخنرانى مى‌کند و پس از آن آیت‌الله جوادى آملى مفسرین قرآن را مستفیض خواهد کرد. همچنین در آخرین شب این همایش (پنجشنبه ٢٨ آبان) آیت‌الله جعفر سبحانى در جمع اساتید سطوح عالى و خارج حوزه علمیه قم همگان را به فیض خواهد رساند و درآخرین شب این همایش تفسیرى آیت‌الله یزدى رئیس مجلس خبرگان رهبرى به ایراد سخن در جمع اساتید سطوح عالى و خارج حوزه علمیه قم مى‌پردازد.


نجفى قدسى افزود: در این همایش قرآنى از تلاش‌هاى مرحوم آیت‌الله مؤیدى قمى رئیس مجمع عالى تفسیر قران که بسیار مظلومانه با جنایت سعودی‌ها در فاجعه منى به درجه رفیع شهادت رسیدند و از مرحوم آیت‌الله خزعلی از فقهای عالی‌مقام و پیشکسوتان عرصه تفسیر قرآن تجلیل میشود و  از آیت‌الله کریمی جهرمی به‌عنوان مفسر قرآن تکریم  خواهد شد.


انتهای پیام/ی