فومنی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
جلسه شورای مرکزی حزب مردمی اصلاحات فردا برگزار می‌شود/ بررسی علل تخریب افراد معتدل و اصلاح‌طلب
فردا،  جلسه شورای مرکزی حزب مردمی اصلاحات برگزار می‌شودحجت‌الاسلام "محمدزارع فومنی" دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، از برگزاری جلسه شورای مرکزی تشکل متبوعش خبرداد و اظهار داشت: جلسه شورای مرکزی حزب مردمی اصلاحات فردا (سه شنبه) برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این جلسه گزارشی از سوی کمیته انتخابات و کمیته بررسی کاندیداها ارائه خواهد شد، افزود: در جلسه مذکور در مورد مسائل اقتصادی جامعه و همچنین طرح اخیر دولت در خصوص پرداخت وام خودرو بحث و گفت‌وگو خواهد شد.

دبیرکل حزب مردمی اصلاحات با اشاره به تخریب برخی گروههای معتدل و اصلاح‌طلب توسط عده‌ای از افراد، خاطرنشان کرد: در جلسه فردا در رابطه با این مسئله هم بحث و رایزنی خواهد شد.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/