روایت همسر مطللقه عامل انتحاری پاریس از بی اخلاقی های وی
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «نعیمه» مطلقه « ابراهیم عبد السلام» یکی از تروریست‌هایی که در عملیات تروریستی شنبه هفته جاری در پاریس خودش را منفجر کرد، گفت: وی اصلا فردی مذهبی یا اخلاق‌مدار نبود.

نعمیه که در سال 2013 رسما از ابراهیم جدا شده، افزود: وی (تروریست بلژیکی) بیشتر اوقاتش را در خانه و به بیکارگی می‌گذارند، حشیش می‌کشید و اگر از خانه هم خارج می‌شد فقط برای خرید حشیش بود نه هیچ موضوع دیگری.

وی تاکید کرد: ابراهیم هیچ شغلی نداشت و به مسائل مذهبی و اخلاقی پایبند نبود؛ دینداری او فقط محدود به روزه گرفتن در ماه رمضان بود که آن هم به اصرار خانواده بود.

نعیمه در پایان گفت آنها فقط با بیمه بیکاری (1000 یورو) روزگار می‌گذارندند و آن پول آنقدر کم بوده که آنها را از فکر بچه‌دار شدن منصرف کرده و در نهایت در سال 2013 به طلاق مجبور کرده است.

در عملیات‌های تروریستی پاریس 132 نفر کشته و صدها تن دیگر زخمی شدند.

منبع: فارس
برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اینجا را کلیک کنید.
انتهاي پيام/