بایرام پور:
اردوی خارجی انگیزه‌ای برای قهرمانان است
محمد بایرام پور در گفتگو با خبرنگار سایر حوزه‌های گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رقابت‌های پینگ پنگ قهرمانی تهران گفت: امسال برای اولین بار است که در رده‌های سنی نونهالان و نوجوانان این پیکارها را برگزار می کنیم که خوشبختانه شاهد استقبال خوب تنیسورها هستیم، این مسابقات را در دو گروه پنج تیمی برگزار کردیم و سعی می کنیم تیم اول را به اردوی برون مرزی بفرستیم که این می تواند به افزایش انگیزه بازیکنان کمک زیادی کند.
 
وی درباره جوایز نفرات برتر اظهار داشت: به نفرات اول تا سوم این رقابت ها با توجه به حامیان مالی جوایز خوبی اهدا شد و همه مربیان و تیم های شرکت کننده از کیفیت مسابقات راضی بودند.
 
رئیس هیئت تنیس استان تهران افزود: سعی داریم رقابت های تنیس روی میز بزرگسالان را نیز تا اواخر سال جاری برگزار کنیم و خوشبختانه در تمام رده‌های سنی استان تهران یکی از موفق ترین تیم‌هاست و عناوین مختلفی را در سطح کشور بدست آوردیم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در تهران توجه ویژه ای به پینگ پنگ در رده‌های سنی و بزرگسالان صورت گرفته است و امیدواریم در آینده نزدیک تنیسورهای زیادی از تهران در تیم ملی حضور داشته باشند.
 
انتهای پیام/

*برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.