محمد فولادی گفت : در این جشنواره بیش از ۵۰ نوع غذا و دسر از جمله آش، قلیه ماهی ، انواع پلوها، دسر، سالاد، کوکو،کباب ، ماهی برشته ، میگو، هواری و نان به نمایش گذاشته شد.
در پایان از ۳ گروه برتر این جشنواره تجلیل شد .
انتهای پیام/ز
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک ترویج تغذیه سالم با غذاهای سنتی و محلی، ارتقای سطح آگاهی دانش آموزان درباره خواص این غذاها و ترویج فرهنگ جایگزینی غذاهای سنتی با فست فود از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد. محمد فولادی گفت : در این جشنواره بیش از ۵۰ نوع غذا و دسر از جمله آش، قلیه ماهی ، انواع پلوها، دسر، سالاد، کوکو،کباب ، ماهی برشته ، میگو، هواری و نان به نمایش گذاشته شد.
انتهای پیام/ز