اصفهان؛
بیش از 87 میلیاردریال دربخش مسکن مددجویان کمیته امداداصفهان هزینه شد

 به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان ازاصفهان مهدی مجلس‌آرا با اشاره به ارائه خدمات 9 ماهه بخش مسکن مددجویی، ابراز کرد: در 9 ماه گذشته امسال 87 میلیارد و 25 میلیون ریال اعتبار برای اجرای 3 هزار و 558 مورد خدمات مسکن مددجویان تحت پوشش استان هزینه شده است.

وی افزود: از مجموع اعتبار هزینه شده، 14 میلیارد و 520 میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی، 29 میلیارد و 485 میلیون ریال از محل درآمدها و 38 میلیارد و 89 میلیون ریال از محل کمک خیّرین و آورده خود مددجویان تامین شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان اظهار کرد: مجموع هزینه‌ها در بخش تأمین مسکن مددجویان شامل احداث، تکمیل یا خرید مسکن شهری، تعمیر و بازسازی مسکن، بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی از طریق تسهیلات بانکی، تکمیل و بهسازی مسکن روستایی و مسکن شهری، معافیت پروانه ساختمان و عوارض شهرداری‌ها و نیز معافیت انشعابات آب، برق و فاضلاب بوده است.

مجلس‌آرا با بیان اینکه یک هزار و 859 مسکن مورد تعمیر و بازسازی قرار گرفته است که 169 مورد آن برای احداث سرویس بهداشتی، حمام، حصارکشی و احداث آشپزخانه بوده است، تصریح کرد: 29 میلیارد و 500 میلیون ریال برای تعمیر و بازسازی هزینه شده است که 24 میلیارد و 346 میلیون ریال آن از محل درآمدهای کمیته امداد و 5 میلیارد و 100 میلیون ریال آن از محل اعتبارات دولتی هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: هزینه‌های موردنظر برای خرید و تکمیل مسکن شهری مددجویان، 128 مورد در مناطقی همچون فریدون شهر، فریدن، سمیرم، بوئین میاندشت و چادگان است که 47 میلیارد و 400 میلیون ریال به صورت بلاعوض به این افراد پرداخت شده و 34 میلیارد و 500 میلیون ریال به صورت کمک خیّرین و خیریه‌ها، صدقات و کمک‌های مردمی بوده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان گفت: همچنین بالغ بر 5 میلیارد و 268 میلیون ریال به صورت بلاعوض برای تکمیل و بهسازی 193 مورد مسکن روستایی و شهری هزینه شده است.

مجلس‌آرا با اشاره به معافیت انشعابات آب، برق، گاز و فاضلاب، ابراز کرد: در این مدت یک هزار و 101 مورد مسکن مددجویی مشمول معافیت هزینه انشعابات شده‌اند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/ف