بد عادت‌شدن تهیه‌کنندگان و ورود افراد غیرحرفه‌ای به دنیای هنر

منوچهر هادی کارگردان سینما در خصوص ورود سرمایه‌گذاران در عرصه هنر در گفتگو با خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: ورود سرمایه‌گذاران در سینما در جهت کمک به اقتصاد این صنعت حرکت بسیار خوب و قابل احترامی است؛ اما متاسفانه این حضور مشکلاتی را هم به همراه داشته و آن شرایطی است که سرمایه‌داران به ازای صرف هزینه از صاحبان فیلم طلب نقش می‌کنند.

وی افزود: برخی از سرمایه‌گذاران به شرطی سرمایه خود را صرف پرو‍ژه‌ای می‌کنند که خود نقش اول آن را بازی کنند و قبول این شرط‌ها از سوی تهیه‌کنندگان باعث می‌شود به بدنه سینما بیش از گذشته آسیب ببیند.

هادی در ادامه در خصوص قبول این شروط از سوی تهیه‌کنندگان اظهار داشت: برخی از تهیه‌کنندگان به دلیل دور ماندن از فضای سینما و نداشتن کار، تن به این خواسته‌ها می‌دهند و افراد غیرحرفه‌ای را وارد عرصه بازیگری می‌کنند و سطح توقع مخاطبان و کیفیت آثار را به شدت پایین می‌آورند.

وی بیان  کرد: البته هستند سرمایه‌گذارانی که زمینه ورود به عرصه بازیگری را دارند و به خوبی از ایفای نقش بر‌می‌آیند، به شکلی که سرمایه‌گذار یکی از پروژه‌های سینمایی‌ام به عنوان بازیگر حضور داشت و به خوبی هم از عهده نقش برآمد.

کارگردان «قرنطینه» در ادامه به بد عادت شدن تهیه‌کنندگان اشاره کرد و گفت: عادت بد تهیه‌کنندگان ما به این مشکل است که سرمایه‌گذار را هم از کارگردان پروژه طلب می‌کنند و به عبارتی یک کارگردان یا باید پول ساخت فیلمش را داشته باشد و یا سرمایه آن را از جایی فراهم کند.

وی افزود: این نوع نگرش‌ها باعث شده تا تهیه‌کنندگی معنای خودش را در این عرصه از دست دهد و هر کارگردانی با گرفتن کارت تهیه‌کنندگی به راحتی به همراه یک سرمایه‌گذار فیلمش را کلید بزند.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته با ارائه فیلمنامه و تایید آن از سوی وزارت ارشاد، 30 میلیون به پروژه به عنوان کمک ساخت تعلق می‌گرفت و صاحبان اثر به راحتی کار را تولید می‌کردند؛ اما امروزه با حذف این پول‌ها، زمینه ساخت را برای سازندگان دشوار کردند و ما شاهد حضور این افراد غیر حرفه‌ای به عرصه هنر هستیم.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 


انتهای پیام/