به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان؛ رضا نجفی افزود: کشت پیاز در سیستان و بلوچستان با توجه به شرایط
مناسب آب و هوایی از شهریور تا بهمن ماه انجام می شود و برداشت آن نیز از نیمه دوم
دی آغاز و تا خرداد ادامه دارد.
وی ادامه داد: امسال پیش بینی می شود تا پایان فصل کشت پیاز، سه هزار و 300 هکتار از زمین های کشاورزی استان به تولید این محصول اختصاص پیدا کند.
نجفی با بیان اینکه از هر هکتار 30 تن پیاز برداشت می شود ، تصریح کرد: انتظار می رود تا پایان فصل برداشت پیاز در استان بیش از 100 هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شود.
انتهای پیام/گ