رونق بخش کشاورزی با حذف عوارض از متولیان
علی اشرف منصوری رئیس جهاد کشاورزی استان تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  درخصوص مشکلات بخش کشاورزی اظهار داشت: درواقع به تناسب اهمیت و ظرفیت بخش کشاورزی درتولید ناخالص ملی، کافی نبودن منابع و اعتبارات مالی از مهم‌ترین مشکلات این بخش است البته لازم به ذکر است که بخش کشاورزی بسیار ریسک پذیر است به طوری که قیمت‌ها به شدت تحت تأثیر نوسانات بازار و مسائلی از این قبیل بوده‌اند.

وی با تاکید بر توجه به بخش کشاورزی گفت: به بخش کشاورزی باید بیش از حال حاضر توجه شود و به همین خاطر لازم است بخشی از هزینه‌های تولید توسط خود متقاضی با افزایش بهره‌وری صورت گیرد و بنده معتقدم بخشی دیگر از هزینه‌ها باکمک دولت در خصوص تکمیل زیر ساخت‌ها انجام شود.

منصوری در خصوص سیستم‌های نوین آبیاری بیان کرد: درسطح کشور با بحران منابع آب مواجه هستیم و حال لازم است که به سرعت سیستم‌های نوین آبیاری اجرا شود و گفتنی است که در این خصوص، قانونی مبنی بر اینکه دولت 85 درصد منابع آن را تأمین می کند وجود دارد.

رئیس  جهاد کشاورزی استان تهران در ادامه یادآور شد: در حال حاضر در بسیاری از بخش‌های دولتی و خصوصی علی رغم همه مشکلاتی که وجود دارد عوارض سنگینی از متولیان این بخش گرفته می‌شود و حال انتظار داریم که این بخش به سبب مشکلات عدیده معاف از پرداخت عوارض شود.

وی در خصوص تأثیر کشت‌های گلخانه بر بحران کمبود آب گفت: گلخانه  فضایی است که دما، گرما و رطوبت در آن قابل کنترل است و از طرفی در برخی فصول سال که امکان تولید محصول وجود ندارد در فضای گلخانه تولید این محصولات شدنی است.

منصوری تصریح کرد: میزان تولید در هر هکتار فضای گلخانه برابر با 12 هکتار در کشت‌های آزاد است و گفتنی است که کشت‌های گلخانه علاوه بر حداکثر بهره‌وری میزان تولید و صرفه جویی در مصرف آب و خاک می‌تواند شرایط ایجاد اشتغال و رونق و توسعه اقتصادی را فراهم کند.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/