سه جایزه برای فیلمهای ایرانی/ ساره بیات برگزیده جشنواره هند شد
به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فیلم «تا آمدن احمد» برنده دو تندیس رز زرد و رز سبز برای بهترین کارگردانی و بهترین فیلم در بخش جنگ و صلح جشنواره جیپور هند شد.


همچنین فیلم «شیار 143» به کارگردانی نرگس آبیار برنده بهترین فیلم زنانه شد و ساره بیات جایزه بهترین بازیگر جشنواره برای «فیلم فصل فراموشی فریبا» را دریافت کرد.

جشنواره «جیپور» یکی از معتبر‌ترین جشنواره‌های بین‌المللی فیلم کشور هند محسوب می‌شود که پیش از این نیز فیلم‌های ایرانی در آن حضور داشته‌اند و موفقیت‌هایی هم کسب کرده‌اند. پیش‌تر پرویز پرستویی در این جشنواره برای بازی در فیلم سینمایی «امروز» به کارگردانی «رضا می‌رکریمی» و «مه‌مان داریم» به کارگردانی «محمدمهدی عسگرپور» موفق به کسب جایزه بهترین بازیگر مرد شده بود.


برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید. 

انتهای پیام/