والیبال انتخابی المپیک- برلین
آنتیگا: استفاده از همه بازیکنان اصلی در دیدار با آلمان دیوانگی بود

به گزارش خبرنگار حوزه توپ و تور گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان،  استفان آنتیگا پس از شکست روز گذشته تیم ملی والیبال لهستان مقابل آلمان در آخرین روز مرحله گروهی این رقابت‌ها،‌ گفت: هر تیمی دوست دارد در مسابقاتش برنده باشد با این حال من تصمیم گرفتم که در دیدار با آلمان در هر پنج ست مسابقه از همه بازیکنان اصلی استفاده نکنم زیرا دیدار بعدی ما در مرحله نیمه‌نهایی مهم تر از دیدار مقابل آلمان بود.

وی با بیان این که صعود ما به مرحله نیمه‌نهایی پیش از دیدار با آلمان‌ مشخص شده بود،  ادامه داد: دیوانگی بود اگر اجازه می‌دادم بازیکنان اصلی تیمم در هر پنح ست دیدار با آلمان و در آن نبرد طولانی به میدان بروند. زیرا ممکن بود با مصدومیت یا خستگی مواجه شوند. آن هم در شرایطی که نبردی سخت در نیمه‌نهایی انتظارمان را می‌کشید.

سرمربی فرانسوی تیم ملی والیبال لهستان درباره رویارویی با تیم ملی کشورش در مرحله نیمه‌نهایی گفت: تیم ملی فرانسه تیم مورد علاقه من است. آن‌ها بسیار خوب والیبال بازی می‌کنند. ما اخیرا سه بار با فرانسه دیدار کرده‌ایم که در هر سه مسابقه پایاپای پیش رفتیم. هر چند ما دو بار در این سه رویارویی برنده بودیم اما فرانسه همیشه به بهترین شکل والیبال بازی کرد و تیم ما را آزار داد.

آنتیگا با اشاره به آمادگی بدنی بازیکنانش گفت: خوشبختانه بازیکنان تیم لهستان از لحاظ بدنی آماده و در شرایط مسابقه هستند. آن‌ها تمرینات فشرده‌ای انجام داده‌اند تا به این میزان از آمادگی برسند. امیدوارم بلیت مسابقات المپیک را در برلین از آن خود کنیم.

انتهای پیام/