مشهد؛
اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در چناران

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، فرمانده نیروی انتظامي این شهرستان از دستگیری 31 سارق، خرده فروش مواد افیونی و اراذل و اوباش خبر داد و گفت: این تعداد مجرمین با اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي و با محوريت مبارزه با سارقان خياباني و خرده‌فروشان مواد افيوني در 48 ساعت شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ قربان صنعتی افزود: این طرح با هدف امنيت مردم، تامين آسايش و آرامش آنان و مبارزه با مجرمان و با استفاده حداكثري از امكانات انتظامي شهرستان عملياتي شده است.

وی از دستگیری ۱۲ سارق خياباني دستگير و کشف ۲۰ فقره انواع سرقت كه عمده آن سرقت قطعات خودرو بوده خبر داد و گفت: در اين طرح همچنين ۱۱ خُرده‌ فروش مواد مخدر و هشت نفر از اراذل و اوباش دستگير و مقاديري مواد مخدر و يك دستگاه خودرو كه براي توزيع مواد از آن استفاده مي‌شد، كشف شده است.

انتهای پیامز/