پخش شبکه داعش در نایل‌ست/نایل ست:نمی‌توانیم جلوی پخش این شبکه را بگیریم
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از شبکه المسیره، شرکت نایل ست مصر اعلام کرد نمی‌تواند اولین شبکه ماهواره‌ای داعش را که به تازگی پخش آن آغاز شده، متوقف کند.

پخش شبکه داعش در نایل ست در حالی است که این شرکت مصری، بسیاری از شبکه‌های ماهواره‌ای متعلق به محور مقاومت از جمله المسیره، المیادین و المنار را تحت فشارهای آل سعود به سبب مخالفت آنها با رویکرد این رژیم قطع کرده است.

یک منبع در نایل ست در توجیه پخش شبکه ماهواره‌ای متعلق به گروه تروریستی  داعش از طریق این شبکه مدعی شد،فرکانس‌هایی که داعشی‌ها پخش می‌کنند در قالب فرکانس‌های ماهواره نایل ست است و به همین سبب نمی‌توان آن را مهار و حذف کرد.

وی افزود شرکت نایل ست نمی‌تواند جز از طریق ایجاد پارازیت، با این اقدام داعش مقابله کند یا این‌که از مدیریت ماهواره‌ بخواهد مانع پخش شبکه داعش شود.

شبکه ماهوار‌ه‌ای داعش گزارش‌ها و خبرهای گمراه کننده و همچنین ویدئوهای مخصوص این گروه و دیگر گروه‌های وابسته به خود را پخش می‌کند.



انتهای پیام/