اصفهان؛
افزایش 40 درصدی آمار جذب سوادآموزان استان نسبت به سال گذشته

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، بهمن امید قائمی با اشاره به سیاست های اجرایی خود اضهار کرد: تشکیل جلسات قطبی مسئولان سوادآموزی مناطق و نواحی جهت همفکری وهم اندیشی جهت بهبود کیفیت، برگزاری جلسات مستمر با ارگان هایی که توافق نامه امضاء نکرده اند، بازرسی منظم و مرتب از حوزه های امتحانی ، کلاسها توسط کارشناسان ، معاونین و مسئولین ادارات تنها بخشی از این سیاست های اجرایی هستند.

وی ادامه داد: شناسایی و ساماندهی و حمایت تشکل های مردم نهاد، استفاده از ظرفیت کارشناسان و معلمان رسمی در حق التدریس ها، تولید محتوا ی مناسب ساده و کاربردی درسی و کمک درسی با استفاده از نویسندگان ، معلمان و اساتید ، حوزه دانشگاه بخش دیگری از سیاست های ما هستند.

معاون سوادآموزی استان، توانمندسازی نیروی انسانی شاغل در سوادآموزی استان و مناطق و نواحی و ارزشیابی از طرح های را از دیگر سیاست های خود ذکر کرد و گفت: تشکیل جلسات با روسای آموزش و پرورش مناطقی که کمتر جذب داشته اند، برنامه ریزی هم اندیشی با حضور استاندار، فرمانداران و شورای پشتیبانی روسای ادارات و تقدیر از مناطقی که فعالیت چشمگیر داشته اند، پیگیری و برنامه ریزی اجرایی مسابقات طرح خواندن با خانواده حلقه های کتابخوانی و برنامه تحکیم سواد، استمرار و اجرای کامل طرح های ابلاغی مقام عالی وزارت از جمله طرح سوادآموزی، تعامل با سایر معاونت های اداره کل در برنامه های اجرایی و ...از دیگر سیاست های ما هستند.

همچنین مدیر کل آموزش و پرورش استان ضمن برشمردن انتظارات و نگاه ویژه مسئولان استان نسبت به جایگاه سوادآموزی؛ بر سیاست های استان و بخصوص اداره کل آموزش و پرورش در خصوص حمایت از بخش سوادآموزی تاکید کرد.

قائدیها تصریح کرد: ادغام سوادآموزی در آموزش و پرورش به این علت انجام شد که سوادآموزی بتواند از تمام ظرفیت های موجود در آموزش و پرورش استفاده کند و در جهت دستیابی به اهداف بهتر گام بردارد. 

انتهای پیام/گ