ادعای مضحک روبیو: ناپدید شدن 3 آمریکایی در عراق با آزادی دوتابعیتیها در ارتباط است
یک سناتور جمهوریخواه آمریکا مدعی شد سه آمریکایی ناپدیدشده در عراق بوسیله نیروهای مرتبط با ایران ربوده شدهاند.

به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اِن بی سی نیوز، «مارکو روبیو،» سناتور جمهوریخواه آمریکا، چهارشنبه مدعی شد: «ناپدید شدن 3 آمریکایی در «بغداد،» پایتخت عراق، با آزادی چندی پیش دوتابعیتیها در ارتباط است. این 3 نفر بوسیله نیروهای مرتبط با ایران به گروگان گرفته شده اند.»
روبیو به طور تلویحی، اذعان کرد شواهدی برای اثبات ادعایش ندارد. با این حال، وی مدعی شد: «ما هنوز تمام جزئیات را نمی دانیم اما، چرا باید آزادی دوتابعیتیها و ناپدید شدن این 3 نفر همزمان باشد؟»
مسئولان وزارت خارجه آمریکا و مقامات عراقی با تأیید ناپدید شدن این 3 آمریکایی، از تلاشها برای تعیین موقعیت جغرافیایی آنها خبر دادند. با این وجود، آنها گزارشها درخصوص ربودهشدن این افراد را تأیید نکردند.
انتهای پیام/