طی پنج سال آینده؛
ایران باید300 فروند هواپیما جذب کند
برگزاری اجلاس هوانوردی کاپا در تهران فرصت پیش رو با برخی از چالش‌هابه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتر هاردیسون رئیس اجرایی کاپا گفت: بازار هوانوردی ایران به دلیل ازدیاد تقاضا پس از 10 سال تحریم از پتانسیل بسیار خوبی برخوردار است.

وی ادامه داد: طبق تحقیقات کاپا ظرفیت اقتصادی ایران بر اساس PPP در حدود ظرفیت اقتصادی ترکیه و استرالیا است که دارای 500 تا 600 هواپیما در ناوگان هوایی خود هستند.

هاردیسون در ادامه اظهار داشت: قاعدتا اصول اقتصادی ایران باید در پنج سال آتی توانایی جذب 300 فروند هواپیما را داشته باشد اما امکان‌پذیری این مسئله در عمل به بینش و توان ایران بستگی دارد چنین نرخ رشدی حتی زیرساخت‌های فرودگاه و حریم هوایی بازارهای اشباع شده نیز فشار شدیدی وارد می‌کند.

رئیس اجرایی کاپا در ادامه عنوان کرد: رشد ناگهانی بدون چالش نیست این موقعیتی است که اکوسیستم هوانوردی ایران ملزم به سازگاری با جهشی رو به جلو در تکنولوژی هواپیما و توسعه توانمندی‌ها و مهارت‌های هوانوردی است این در حالی است که ایجاد فرصت برای مردم و بخش هوانوردی ایران و تأمین‌کنندگان جهانی بسیار مهیج است.

هاردیسون در ادامه تصریح کرد: پس از اطلاع‌رسانی 16 ژانویه در وین که بر اساس آن تحریم‌های هسته‌ای بر علیه ایران لغو شد اجلاس هوانوردی کاپا اولین گردهمایی بین‌المللی رهبران تجارت در ایران پساتحریم است.


انتهای پیام/