کرمانشاه؛
اختراع اولین نوشابه "پروبیوتیک" در کرمانشاه

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛احسان صادقی در مورد اختراع نوشابه "پروبیوتیک گفت: در نوشابه "پروبیوتیک" مضرات نوشابه‌های معمولی در آن تا حد زیادی کاهش داده شده، میکرو ارگانیسم "پروبیوتیک" هم به آن اضافه شده که موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش کلسترول خون می‌شود.

وی گفت: قند این نوشابه‌ها به نسبت نوشابه‌های معمولی در مرحله اول تا 20 درصد و بسته به ذائقه مردم تا 50 درصد کمتر است.


دانشیار گروه صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود:حتی افزودنی‌های خوراکی مجاز هم در آن وجود ندارد
و موجب کاهش کلسترول خون در فرد شده و فلور طبیعی دستگاه گوارش افراد را حفظ می‌کند.


انتهای پیام/