خاموشی طرح توسعه شهری منجر به تخریب محیط زیست شد
شهرداری‌ها شهر را می‌فروشند تا حقوق بدهندبه گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پیروز حناچی معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی در همایش ملی مدیریت خردمندانه فضای سرزمین که در دادنشگاه تهران برگزار شد، گفت: در دوره‌ای که مانیتورینگ طرح‌های توسعه شهری خاموش بود، شاهد پروژه‌هایی بودیم که منجر به تخریب محیط زیست شد. 

وی اظهار داشت: پروژه گردنه جیران_ لواسان و پردیسبان آبیک از جمله این پروژه‌ها بودند که تمام تلاش خود را برای توقف این پروژه‌ها از سال ۹۲ آغاز کردیم و تا حدودی هم موفق عمل کردیم. 

حناچی یکی از معضلات زندگ شهری ناشی از عملکرد شهرداری‌ها مرتبط دانست و گفت: شهرداری‌ها شهر را می‌فروشند تا حقوق بدهند. 

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: طبق گفته‌های یکی از استانداران، شهردار شهرستان در سال ۸۴، ۸۰۰۰ پرسنل داشته که امروز به ۱۸ هزار رسیده است. 

حناچی یادآور شد: تا زمانی که شهرداری‌ها دارای چنین بدنه‌ای هستند، نمی‌توان انتظار کار زیربنایی و جدی داشت. 

انتهای پیام/