وجود 113 واحد تولیدی مواد غذایی در استان کرمانشاه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهریار مستوفی گفت: 47 واحد تولیدی موادغذایی در استان غیر فعال هستند و 67مورد از واحد های تولیدی مواد غذایی در استان تنها دارای شناسه هستند و به صورت کارگاهی مشغول فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال 38هزار و 993کیلو گرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی توقیف گردیده است، خاطر نشان نمود:6هزار و 382 کیلو گرم نیز تاکنون معدوم شده است.
وی گفت: 44مورد معرفی به مراجع قضایی نیز از ابتدای سال صورت گرفته است.
دکتر مستوفی از ثبت 134مورد تخلف نانوایی های استان از ابتدای سال در رابطه با استفاده از جوش شیرین خبر داد و یادآور شد:سال گذشته 394 مورد نمونه برداری از نانوایی های استان انجام شد که 124مورد تخلف گزارش شد.


انتهای پیام/