به گزارش گروه استان
های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: بر اساس عملیات
بازرسی و نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاههای طیور از ابتدای سال تاکنون 19 میلیون
و 358 هزارو 55 قطعه مرغ کشتار شده است.
مصطفی کنارکوهی افزود: ارتقاء شاخصهای بهداشتی در کشتارگاههای طیور و رعایت قوانین و ضوابط بهداشتی در این مجموعهها ضرورت دارد.
وی گفت: بر اساس عملیات بازرسی و نظارت بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاههای طیور از ابتدای سال تاکنون 19 میلیون و 358 هزار و 55 قطعه مرغ کشتار شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان با اشاره به دستورالعملها و اقدامات الزامی بهداشتی و قرنطینهای کشتارگاههای طیور افزود: صدور گواهی شستشوی خودروهای حمل طیور زنده قبل از کشتار الزامی است.
انتهای پیام/