کرمان؛
قطاب پسته ای هنر بانوان کرمانی
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، کرمانی ها ،زرده تخم مرغ یک عدد- بکینگ پودر 2/1قاشق چایخوری روغن مایع شیر یا ماست2/1پیمانه ارد به میزان لازم با هم مخلوط می کنند تا خمیری لطبفی به دست بیاد .

خمیر را پس از استراحت ما بین دو کیسه فریزری به کمک وردنه باز کرده و قالب می زنند میزان یک قاشق چایخوری از مواد میانی (پودر شکر - پودر پسته )را وسط خمیر قرار داده و خمیر را می پیچیند.

قطاب را درون روغن داغ به طوری که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ میکنند روغن اضافی قطاب را با قرار دادن روی دستمال کاغذی گرفته و پس از خنک شدن با پودر قند و پودر پسته تزیین می کنند.
انتهای پیام/ی