ترکی الفیصل: آقای اوباما، ما مُفت‌خور نیستیم!
ترکی الفیصل: آقای اوباما، ما مُفت‌خور نیستیم!
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از سایت اینترنتی النشره، اخیراً نشریه آتلانتیک در مقاله ای نوشت: باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا از نقش منطقه‌ای ریاض انتقاد کرده و گفته که عربستان مفت خور است. اوباما همچنین از تلاش ریاض برای ممانعت از آزادی مذهبی و مخالفتش با سازش با ایران انتقاد کرده است.

ترکی الفیصل، رئیس سابق سازمان اطلاعات عربستان نیز در مقابل در پیامی خطاب به اوباما نوشت: نه آقای اوباما ما مفت‌خور نیستیم.

الفیصل همچنین به مواضع ریاض درباره حمایت از مخالفان سوریه و کمک های انسانی که به آوارگان در منطقه ارائه می دهد و تشکیل ائتلاف نظامی ضد تروریسم اشاره کرد.

وی از اوباما پرسید: آیا شما تا این اندازه به ایران تمایل پیدا کرده ای که پس از 80 سال دوستی دائم میان ریاض و واشینگتن ما را با ایران که همواره آمریکا را دشمن بزرگ خود می داند و به حمایت از شبه نظامیان طایفه گرا در جهان عرب و اسلام ادامه می دهد برابر می دانی؟!


انتهای پیام/