اصفهان؛
طرح پژوهشگر خمینی شهری، پژوهش برتر جهان شد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رییس دانشگاه اصفهان گفت: پژوهش مهران عمادی از بین پژوهش‌های منتشر شده در مجلات علمی معتبر جهان به عنوان مهمترین رخداد علمی جهان در زمینه‌ علوم اعصاب-حرکتی انتخاب شد.

هوشنگ طالبی با بیان اینکه مهران عمادی اولین پژوهشگر آسیایی است که مفتخر به کسب این جایزه شده است گفت: بهبود بیماری‌های عصبی-حرکتی و کم توانی‌های حرکتی ،ایجاد روش‌های نوین در بهبود عملکرد ورزشکاران، بهبود برخی مشکلات روانی مانند منفی گرایی و یافتن جایگاه نورونی تلقین، در ایجاد مثبت گرایی از کاربردهای مستقیم این پژوهش است.

مهران عمادی عضو هیات علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان و استادیار گروه مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان است که موفق به چاپ مقالات متعددی در زمینه‌ علوم اعصاب محاسباتی و شناختی در مجلات معتبر علمی جهان نظیر مجله‌ علوم اعصاب و پلاس وان شده است.




انتهای پیام/ب