کرمان؛
خیابان بهمنیار به زهره کرمانی مسدود شد/اجرای پاکسازی در منطقه سه شهری کرمان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان وبنا به اعلام شهرداری کرمان، علی زنگی‌آبادی گفت: با توجه به گودبرداری در خیابان بهمنیار به‌منظور ادامه‌ی ساخت زیرگذر آزادی، این معبر از تقاطع خیابان 24 آذر مسدود می‌شود.

وی افزود: برای تکمیل گودبرداری و ایجاد رمپ ورودی و خروجی زیرگذر آزادی از خیابان بهمنیار، نیاز به مسدود کردن مسیر از سه‌راه بهمنیار تا سه‌راه زهره کرمانی است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری کرمان ضمن عذرخواهی از شهروندان به سبب مشکلات پیش‌آمده، خواستار اجرای دقیق قوانین و مقررات ترافیکی برای اجرای سریع‌تر طرح‌های عمرانی شهر شد

همچنین سرپرست شهرداری منطقه سه کرمان ازاجرای طرح 137دراین منطقه خبرداد.

مهندس منصور ابراهیمی با اشاره به تنظیف و پاک‌سازی سطح منطقه در قالب طرح 137 گفت: برای تنظیف منطقه، 30 نیروی خدماتی جذب شده تا کار تنظیف از تاریخ 15 اسفند جاری تا 15 فروردین 95 ادامه پیدا کند.

وی با بیان این‌که برای زیباسازی سیما و منظر شهری، نورپردازی بناها و قسمت‌های مختلف منطقه هم در دستور کار قرار گرفته است، افزود: در همین راستا المان حضرت فاطمه (س) در چهارراه بهداری، چهارراه سمیه و مثلثی پارک نشاط نورپردازی شده است
.

انتهای پیام/ح