آبادان؛
حضور ورزشکار نایینی در شلمچه
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛حمزه اکبری فیض‌آبادی گفت: پدرم غلامرضا اکبری از شهدای 8 سال دفاع مقدس است که چند ماه پس از تولدم در اسفند سال 65 در دفاع از میهن اسلامی ایران به شهادت رسید.

وی گفت: به‌همین دلیل تصمیم گرفتم که از شهر نایین و از کنار مزار پدرم تا خرمشهر و در محل شهادت وی که در شلمچه بود، رکاب بزنم.

اکبری فیض‌آبادی عنوان سفر خود را «از هوم تا هور» خواند و افزود: انگیزه سفر من بیشتر عاطفی و سبزی طبیعت بود، که از هوم که نام دیگر شهر آیین است به منطقه حور که در جنوب کشور است سفر کردم.

وی گفت: در این سفر طولانی که 15 روز به‌طول انجامید، 900 کیلومتر را رکاب زدم.

اکبری فیض‌آبادی افزود: در طول سفر کارهای فرهنگی زیادی از جمله کاشتن درخت، هدیه دادن کبوترهای صلح به کودکان و... انجام گرفت.

وی با اشاره به اینکه با وجود اینکه تعدادی از نزدیکان و آشنایان من را از این سفر منع می‌کردند، اما با عشق به این سرزمین‌های پاک و مقدس آمدم، گفت: در هنگام سفر با باران تندی در ایذه رو به‌رو شدیم، اما نه تنها از شور و اشتیاق ما نکاست بلکه آن را افزایش داد.

اکبری فیض‌آبادی افزود: من سفرهای زیادی در جاهای مختلف ایران داشتم، اما سفر به مشهد مقدس جهت پابوسی امام رضا (ع) و سفر به یادمان‌های دفاع مقدس در خوزستان از بهترین سفرهای من به‌شمار می‌آیند که واقعا حس و حال وصف نشدنی و بی‌نظیری داشتند و سختی‌ها را به آسانی تبدیل کرده بود.

انتهای پیام/