مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز از تخلف بهداشتی 11 رستوران بین راهی خبر داد.

علیاکبر مختاری مدیرکل سازمان تعزیرات استان البرز در گفتگو با خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: گشت مشترک تعزیرات به همراه بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، بازرسان دانشگاه علوم پزشکی و پلیس اماکن برگزار شد و از رستورانهای بین راهی در محور آتشگاه بازدید صورت گرفت.
وی در ادامه افزود: در حاشیه این بازرسی مشخص شد این رستورانها از مواد فاسد و غیربهداشتی در تهیه و پخت غذا استفاده میکردند که پرونده تخلفاتی تشکیل و به شعبه بدوی ارجاع شد.
مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان البرز در پایان گفت: مواد اولیه فاسد معدوم و برای یکی از رستورانها که وضعیت بدی داشت حکم پلمپ صادر شد.
انتهای پیام /