اقتصاد مقاومتی مبنای برنامه های دستگاه های اجرایی استان در سال ۹۵

اقتصاد مقاومتی مبنای برنامه های دستگاه های اجرایی استان در سال ۹۵به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازخراسان رضوی، علی رسولیان افزود: بر اساس برنامه ریزی های در دست انجام، راهبرد و برنامه های دستگاه های اجرایی استان باید در زیربخش سیاست های اقتصاد مقاومتی و در ترکیب با آنها ارائه شود.

وی اظهار کرد: در این میان سیاست گذاری ها بر آن است تا امسال با توجه به شرایط موجود به صورت پروژه محور در حوزه ها و بخش های مختلف عمل شود.
وی تصریح کرد: در این راستا در هماهنگی با بخش ها و دستگاه های مربوطه مسائل و مشکلات استان در هر بخش به صورت موردی بررسی و احصا شده و پروژه های هر بخش شناسایی و وضعیت موجود آنها ارزیابی، محدودیت ها و اقدامات و چالش ها مشخص و سپس شرایط مطلوب در انتهای سال معلوم و برنامه ریزی ها بر این اساس صورت خواهد گرفت.
رسولیان افزود: در این راستا ضمن استفاده از توان دستگاه از اختیارات استان و استاندار محترم هم بهره گرفته می شود تا این برنامه ریزی ها بر محور اقتصاد مقاومتی عملیاتی شود.
وی گفت: به عنوان مثال در بخش تصفیه خانه ها وضعیت موجود ارزیابی و مشکلات احصا و با توجه به موانع و رفع آنها برنامه ریزی برای شرایط مطلوب در انتهای سال صورت می گیرد.

انتهای پیام//