اردبیل؛
پرداخت بیش از12 میلیارد ریال برای رفع سوء تغذیه‌ کودکان نیازمند در اردبیل

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ علیرضا حسین‌نژاد افزود: در قالب توزیع سبد غذایی بین یک هزار و 500 خانواده‌ که دارای کودکان مبتلا به سوء تغذیه بودند تلاش کردیم تا این مشکل را در بین کودکان محروم و نیازمند برطرف سازیم.

وی با اشاره به اینکه تهیه و توزیع این سبدهای غذایی ماهانه بالغ بر 710 هزار ریال هزینه در برداشته است، گفت: این سبدها شامل انواع لبنیات و حبوبات، مرغ، تخم مرغ و سایر مایحتاج اساسی رشد کودکان هستند.

حسین‌نژاد با بیان اینکه در این مدت توانستیم مشکل سوء تغذیه‌ 240 کودک را مرتفع سازیم، افزود: با تمهیداتی که در طول یک سال برای درمان این کودکان به کار گرفتیم، آنان از چرخه‌ حمایتی این نهاد خارج شده و افراد واجد شرایط دیگری با نظر کارشناسان مرکز بهداشت استان تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

وی خواستار همکاری بیش از پیش مردم خیر و نیکوکار استان در زمینه تهیه و توزیع بسته‌های غذایی بین این کودکان نیازمند شد و بیان کرد:‌ انتظار می‌رود مردم خیر و نیکوکار استان اردبیل همچون گذشته در این زمینه یاری گر ما باشند.

انتهای پیام/