زنجان؛
برگزاری مراسم اعتکاف در 21مسجد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ علی خسروی به برگزاری مراسم پرفیض اعتکاف در شهرستان زنجان اشاره کرد و افزود: در بحث برنامه اعتکاف امسال جدول کاری به عنوان فصل نیایش رجب المجرب، شعبان المعظم و ماه مبارک رمضان تهیه شده و تا آخر فروردین ماه ابلاغ شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌های اعتکاف امسال از نظر محتوایی با کیفیت خواهند بود، افزود: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان بر کیفیت بخشی ازبرنامه‌های محتوایی تاکید جدی دارد.

خسروی ادمه داد:امسال در سطح روستاها نیز برنامه اعتکاف برگزار می‌شودو در راستای اجرای مراسم اعتکاف از ظرفیت بیش از ۱۰۰ نیروی فرهنگی متخصص در سطح مساجد شهری و روستایی استفاده خواهد شد.

رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان زنجان گفت : محتوای برنامه‌ها در مراسم اعتکاف سبک زندگی اسلامی، حلقه‌های معرفت با موضوعات فکری و اخلاقی، حجاب و عفاف، مهدویت و بصیرت، امام شناسی است.

خسروی ضمن یادآوری اینکه طی سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ نفر در این مراسم پر فیض شرکت کردند، افزود: ثبت‌نام برای مراسم معنوی اعتکاف از ۲۰ فروردین‌ماه شروع و به مدت یک هفته ادامه دارد.

انتهای پیام/ش