مهم ترین اخبار اقتصادی بیست و سوم فروردین ماه؛
بورس ارز جدی بگیریم/ بی خبری از تولید خالص بنزین در پتروشیمی/ بورس قرمز پوش شد
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛مهم ترین عناوین اقتصادی امروز به شرح زیر است:

دیگر کارت بازرگانی صادر نمی شود؟!

اخیرا وزیر صنعت نسبت به حذف کارت بازرگانی سوخت موافقت خود را اعلام کرده است درحالی که زمزمه‌های حذف این کارت، یک سال است به گوش می‌رسد.

گره رکود بازار مسکن به دست چه کسی باز می شود؟/تزریق وام مسکن به بازار بی‌تاثیر است

کارشناس مسکن معتقدند که حمایت از انبوه سازان قدمی در راستای خروج بازار ساخت و ساز مسکن از رکود است.


کارشناسان اقتصادی معتقدند باید شرایطی برای سرمایه گذاران ایجاد شود تا بتوانند ریسک خود را در برابر نوسانات نرخ ارز پوشش دهند و بهترین مکانیزم آن فعال شدن بازار به ویژه بازار بورس ارز در کشور است.


نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در طی 30 سال گذشته بسته بندی خاویار ایرانی تغییر نکرده است و این در حالیست که رقبای ما محصول بی‌کیفیت خود را با بسته‌بندی مناسب به بازار عرضه می‌کنند.


شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات روزجاری با کاهش 18.30 واحدی به عدد 80 هزار واحد دست یافت.


معاون وزیر نفت، درباره ادعای تولید بنزین یورو4 در مجتمع های پتروشیمی گفت: اسم آن چیزی که تولید می شود را بنزین نمی گذاریم؛ آن چیزی که تحویل داده می شود اکتان افزا برای افزایش کیفیت بنزین است.


قیمت سکه طرح قدیم به نرخ یک میلیون و 37 هزار تومان به فروش می‌رسد.


مدیر سامانه هوشمند سوخت گفت: کامیون هایی که بیمه شخص ثالث ندارند تا مشخص شدن پرونده اجازه سوخت گیری داده نخواهد شد.


بهای رسمی دلارو پوند کاهش و یورو افزایش یافت.


دبیر انجمن برنج گفت: طبق پیش بینی های هواشناسی، برنج کاران گیلانی منظر کاهش 15 درجه ای دما باشند.


قیمت انواع خودروهای داخلی در بازار منتشر شد.


دبیرکل خانه اقتصاد ایران گفت: برای شکوفایی تولید و حمایت از آن لازم است تا نظام بانکی در خدمت تولید باشد.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت موظف به حذف سهام شرکت‌های حاکمیتی از سبد سهام عدالت است.

انتهای پیام/