مهم ترین اخبار اقتصادی بیست و ششم فروردین ماه؛
بی تاثیری تزریق وام مسکن در رونق بازار/ لغو حركت كليه قطارهای محور جنوب
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهم ترین عناوین اقتصادی امروز به شرح زیر است:

قیمت سکه و ارز در بازار تهران + جدول

قیمت سکه طرح قدیم به نرخ یک میلیون و 23 هزار تومان به فروش می‌رسد.

نرخ 10 ارز افزایش یافت

بهای رسمی دلارافزایش یافت و پوند، یورو کاهش یافت.

فراز و نشیب های بازار سرمایه در ابتدای سال 95/سهامداران در انتظار روند صعودی

فراز و نشیب های گروه خودرویی طی هفته جاری، تاثیربسزایی در قرمز پوشی تالار و سایر گروه ها داشت.

یارانه فروردین ماه امشب واریز می شود

شصت و دومین یارانه نقدی 45 هزار و 500 تومانی ،ساعت 24 امشب به حساب سرپرستان خانوار واریز می شود.

سیب زمینی گران می شود

رئیس هیئت مدیره انجمن سیب زمینی کاران گفت: امسال به سبب کاهش کشت محصول پیش بینی می کنیم که تا حدودی قیمت ها افزایش پیدا کند.


حضور ایتالیا در ایران، چه در تولید مشترك و چه در عرضه كالاهای نهایی، زمینه را برای اشتغال زایی و ارزش افزوده فراهم می کند بنابراین حضور ایتالیایی ها عرصه را برای تولید داخل محدود نخواهد كرد.


کارشناسان معتقدند که دولت در حوزه نساجی می بایست از نظر صنعتی و اقتصادی برنامه مدونی در جهت توسعه این صنعت کاربردی درنظر گیرد.


دبیر انجمن صنایع لبنی کشور گفت:تعرفه 25 درصدی بزرگترین مانع صادرات به روسیه است که تا به امروز روسیه این تعرفه را کاهش نداده است.


کارشناس اقتصادی گفت: رقابت دولت با بخش خصوصی سبب ضعیف شدن این بخش و کمرگ شدن حضور سرمایه گذران در بخش های مختلف اقتصادی می شود.


نائب رئیس اتحادیه باغداران گفت: مدیریت تولید و الگوی کشت مناسب لازمه تحقق شعار اقتصاد مقاومتی در بخش های مختلف کشاورزی است.


طبق اطلاعيه امروز شركت راه آهن جهموری اسلامی ايران، تداوم بارش باران و ريزش كوه سبب لغو حركت كليه قطارهای در محور جنوب شد.


حمایت از انبوه سازان قدمی در راستای خروج بازار ساخت و ساز از رکود تا پروهژه مسکن مهر که بدون کارشناسی ساخته شد.


کارشناسان معتقدند که بخشی از رونق اقتصادی در حوزه ساخت و ساز مسکن مربوط به سرمایه‌گذاری خارجی است و این حضور با انتقال تکنولوژی تحقق می یابد.

انتهای پیام/