آبادان؛
برگزاری همایش هسته‌ای در شهرستان امیدیه
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان؛نخستین همایش هسته‌ای شهرستان امیدیه با حضور محقق بین‌المللی هسته‌ای، مسئولان محلی، دانش‌آموزان و دبیران صبح امروز در محل سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش برگزار شد و مطالبی پیرامون انرژی هسته‌ای مورد بحث و بررس قرار گرفت.

فرید بازدار رئیس پژوهش سرای فرزانگان امیدیه گفت: علوم هسته‌ای و نانو از مهمترین و کاربردی‌ترین علوم بشر بوده که در سایر زمینه‌ها مورد استفاده قرار گرفته و موجبات پیشرفت و آبادانی خواهد شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش امیدیه هم به پیشرفت‌های کشورمان در علوم هسته‌ای اشاره کرد و گفت: با ایستادگی ملت شریف ایران و درایت مسئولان نظام و حمایت‌های مقام معظم رهبری توانسته‌ایم استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای و علوم هسته‌ای را به جهانیان بقبولانیم و استفاده نوین آن را نیز به‌دست آوریم.

انتهای پیام/