زاهدان؛
انقلاب اسلامی مکلّف به نوآوری و ابتکار در عرصه‌های جدید اقتصادی است
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان؛ غلام‎محمد طاهری افزود: امروز کشور ما  در حوزه‌های اقتصادی خود با مسائل یا مفاهیمی مواجه است که به هیچ عنوان تاکنون چه در عرصه نظر و چه در عرصه عمل و تجارب بشری مشابه و ما به‌ازای واقعی نداشته است.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری هر ساله بر اساس نیاز و اهمیت موضوعات خاص اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و به منظور توجه و پیگیری بیشتر مسئولان سال جدید را نامگذاری می‌کنند ایشان امسال را با توجه به اهمیت مقوله اقتصاد و افزایش توان اقتصادی و خودباوری کشور سال اقتصاد مقاومتی همراه با اقدام و عمل نامیدند.
 طاهری تصریح کرد: لذا این اقتصاد، اقتصادی است که در شرایط فشار، تحریم، دشمنی‎ها و خصومت‌های شدید می‌تواند تعیین کننده رشد و شکوفایی کشور باشد و تاکید به اقدام و عمل در این حوزه وظیفه مسئولان را برای خدمت به مردم چند برابر می‌کند و توجه مقام معظم رهبری به اقدام و عمل به این علت است که تنها این نامگذاری در غالب شعار نباشد بلکه به گونه‌ای باشد که در پایان سال نتیجه این مهم را مردم لمس کنند.
انتهای پیام/س