افزایش بی رویه و بدون کارشناسی دانشکده های پزشکی معضل نظام سلامت
نوید ناصری عضو شورای عالی نظام پزشکی در گفت و گو با خبرنگار  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به موضوع موافقت با تأسيس و افزايش بى رويه و بدون كارشناسى دانشكده هاى علوم مختلف پزشكى طى سالهاى ٨٤ تا ٩٢ اشاره کرد و اذعان داشت: این امر در تضاد كامل با قانون توسعه پنجساله پنجم بود که عدم آینده نگری مسئولان امر عاملى شد براى بوجود آمدن معضلى به نام دانشكده هاى فاقد امكانات، اساتيد و تجهيزات لازم كه هنوز هم به طور مناسب تكميل و تجهيز نشده اند.

ناصری افزود: فارغ التحصيل كردن دانشجويانى با بنيه علمى و عملى پايين تر از استاندارد در آينده مى تواند يكى از معضلات اساسى نظام سلامت قلمداد گردد.

وی ادامه داد : در مورد تعدد و تكثر دانشكده هاى علوم مختلف پزشكى موجود در كشور، اميد مى رود كه با دور انديشى لازم، قوانین مفيد و مؤثرى در تغيير كاربرى اين به ظاهر دانشكده هاى علوم پزشكى به مراكز درمانى - پژوهشى تخصصى دولتى يا نيمه دولتى و يا خصوصى وضع شود.



انتهای پیام/